‘WORKSHOP ON WAY FORWARD IN MARINE SCIENCE AND ENVIRONMENT RESEARCH FOR UMT’ OLEH DR. ANNADEL CABANBAN, UNIVERSITI OF PHILIPPINES PADA 20 OKTOBER 2015.

Sukacita dimaklumkan bahawa Kluster Penyelidikan Oseanografi dan Institut Oseanografi dan Sekitaran, Universiti Malaysia Terengganu (UMT) menganjurkan ‘Workshop on Way Forward in Marine Science and Environment Research for UMT’. Bengkel ini diadakan adalah bertujuan untuk para ahli akademik dan penyelidik membincangkan halatuju penyelidikan UMT di dalam bidang sains marin dan sekitaran serta penyelidikan yang harus difikirkan bagi menghadapi perubahan masa depan Negara dan rantau ini meliputi aspek perubahan iklim, penggunaan sumber lautan, pencemaran dan perubahan ekosistem marin. Bengkel ini akan diadakan sepertimana ketetapan berikut:

Tarikh : 20 Oktober 2015

Tempat: Institut Oseanografi dan Sekitaran (INOS), Universiti Malaysia Terengganu

Panel: Dr. Annadel Cabanban, Universiti Filipina

Sebarang pertanyaan lanjut, sila hubungi Pn. Shaharul Suhaila binti Hj. Ismail (emel : suhaila@umt.edu.my).

banner Workshop Marine 2015

Brochure Workshop on Way Forward in Marine Science and Environment Research for UMT_back

Brochure Workshop on Way Forward in Marine Science and Environment Research for UMT_front

Workshop on Way Forward in Marine Science and Environment Research for UMT